O NAMA

Specijalna Bolnica OREA začeta je u srcu Beograda, punom duše i zelenila, malih kafica i bašti.
Oličenje je divne bliskosti prijatelja i komšiluka koji dele svoje snove, želje, nade i zebnje.

Njeno srce počelo je da kuca 17. septembra 2001. godine za sve koji žele, vole i streme sreći i zadovoljstvu.
Lepota je njeno ime. OREA na starogrckom znači: Lepa, prelepa.

Postojimo da usrećimo i Vas i sebe. Prerastajući sve dečije bolesti i sazrevajući OREA je 2007. godine stasala u Specijalnu Bolnicu za Plastičnu, Rekonstruktivnu i Estesku hirurgiju.

Vođene idejom lepote i zadovoljastva, stalnim usavršavanjem u oblasti plasične i estetke hirurgije, pridražavamo se principa: NE ŽELIMO DA SE PROMENIMO I BUDEMO NEPREPOZNATLJIVE, ŽELIMO SAMO DA POŠTUJUĆI PRIRODU BUDEMO ZADOVOLJNIJE I PUNE SAMOPOUZDANJA!
I baš tako, toliko MALO, a MNOGO.

U Specijalnoj Bolnici OREA obavljaju se sve estetske hirurške procedure na licu, telu i ekstremitetima, ponekada i više njih u istom aktu. Intervencije se izvode u bezbolnim uslovima, u više vrsta anestezije. U velikoj meri zastupljene su najsavremenije nehiruške metode podmladjivanja lica i tela, kao što su: pilinzi, PRP tretmani lica i tela, fileri, Botox, mezoniti (Mesotrax, Silluethe, LFL i dr.), APTOS, kao i konturiranje lica i tela najnovijim 3D i 4D LFL resorptivnim nitima.

U našoj Bolnici obavlja se kontinuirana edukacija specijalista plastične hirurgije i dermatologa o upotrebi LFL mezoniti. Veoma često postoji kombinacija hirurških i nehiruških procedura kod istog pacijenta.

SPECIJALNA BOLNICA OREA VAM ŽELI DOBRODOSLICU!


dr Jelena Šukrija Slika doktorke Jelene Šukrije
dr Magdalena Krupež Slika doktorke Magdalene Krupež
© 2023 Orea